Kapcsolat

Terbete Consulting Kft.

Mobil: 06 30 6501654

Email: jtorma@terbete.hu

Energetikai szolgáltatások, energetikai outsourcing

Levesszük az Önök válláról az energiagazdálkodással járó terheket.

- Kapcsolattartás a szolgáltatókkal.
- Hálózatos szerződések aktualizálása, szerződés - módosítások kezeléses: a hálózatos szerződéseket a mindenkori felhasználáshoz igazítjuk, így optimalizálva a rendszerhasználati költségeket.
- Teljesítmény-gazdálkodás: a lekötött teljesítményeket a valós igényekhez igazítjuk, szükség és lehetőség esetén teljesítmény-korlátozást alkalmazunk.
- Energia költségvetés készítése: az energiaköltségek általában jelentős hányadot képviselnek a kiadások között. Egy jól megtervezett költségvetés nagyban segíti a cég pénzügyi gazdálkodását.
- Beszámolók, riportok készítése: a menedzsment számára szükséges - energiaköltségekkel, felhasználással kapcsolatos információkat - a megfelelő időben és formában elkészítjük.
- Energiaszámlák ellenőrzése: hogy mindig csak azt fizessük, ami szükséges.
- Távmérések kiépítése: A nagyobb fogyasztóknál ugyan a szolgáltatók távmérést építettek ki, de ez alapján is csak arról kapunk információt, hogy mikor, mennyit fogyasztunk. Arról nem, hogy azt az energiát pontosan mire és milyen módon használtuk fel. Az energia-gazdálkodás előfeltétele, hogy ezt tudjuk, mert csak akkor tudunk hatékonyan beavatkozni. Ehhez szükségesek a fogyasztói almérések kiépítése, adatainak gyűjtése.
- Felhasználás elemzés: megvizsgáljuk, mire mennyi energiát fordítunk, fajlagos mutatókat tudunk képezni, különböző fogyasztókat összehasonlítani, elemezni racionalizálás céljából.
- Széndioxid terhelés számítása, nyilvántartása: nyomon követhetjük az energia-felhasználásunkból eredő környezetterhelést.

Tegyen egy próbát, keressen meg bennünket egy kötelezettség nélküli konzultációért >>